KFUK-KFUM Stavanger, Ynglingen

nybygg tegning

VELKOMMEN TIL KFUK-KFUM STAVANGER

 

Har du lyst til å ha det kjekt med gamle og nye venner, få muligheter til utfolde og engasjere deg? I Ynglingen har vi mange og varierende aktiviteter for store og små. Kanskje du vil være med i Speideren der vi er mye ute i naturen, sover i telt, lager mat på bål og padler i kano. Liker du musikk kan du være med i Sky Sing og synge, danse, styre miksepulten og spille i band. KFUM Håndball og KFUM Volleyball har lag for jenter fra 5 år og oppover som trener i egen idrettshall og i tillegg har et flott utendørs sandbaneanlegg med 8 baner.

Vi har eget kafeområde,Treffen, med biljard, bordtennis, kiosk og lounge-områder. Fungerer som hengeområder for ungdom, kveldsmat for idrettslagene, eller kiosk på arrangmenter.

Vi har vårt eget leirsted, Vier. Har du hoppet fra Hompen og handlet i Buå? Tusenvis av barn og unge har opplevd supre sommerdager på Vier, vår egen kystperle av et leirsted. Der kan du melde deg på en av de mange leirene i ferien. Stedet kan også leies i helger.

Vi har mange spennende tilbud for voksne. Annenhver tirsdag er det strikkekafe på formiddagen. Seniorynglingen samler menn i pensjonistalder., Kristent kvinneforum samles hver første ondag i måneden. Lille-Lørdag samler de som er i alder til å ha en referanse til navnet :) Ellers har vi 3 Y's Mens klubber i Ynglingen.

KFUK-KFUM er en kristen barne- og ungdomsorganisasjon som kjemper for unge menneskers rett til å leve og utvikle seg som hele mennesker.

Bli med i et åpent trygt fellesskap der unge deltar og har innflytelse.

Bli med på leir og festival!

Bli medlem! Bli frivillig! Bli med å kjempe for rettferdighet og fred!