kfum stavanger volleyball 240

Sandvolley

20170630 02685 DSC 1955Stavangers nye beachanlegg plassert bak Ynglingehallen ble etablert da KFUM Stavanger tok initiativ i juni 2015 til å etablere 8 sandvolleyball baner. I 2022 ble anlegget utvidet med ytterligere 2 baner, slik det i dag er totalt 10 sandvolleyballbaner

Perfekt volleyballsand fra Esbjerg ble flyttet fra Vågen i Stavanger etter world tour 2015 var over. Alle banene var på plass 23 juli 2015. Banene er tilgjengelig for medlemmer i KFUM Stavanger Volleyball med mulighet for booking av baner. Ønsker du å bruke banene les mer her.

For mer informasjon se på nettsidene her eller ta gjerne kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

 

Bruk av banene

2017 brukavsandvolleybaneneKFUM Stavanger Volleyball tilbyr sandvolleyballbaner til alle sine medlemmer. Ønsker du å bli medlem og få tilgang til vår on-line booking løsning for å forhåndsbestille baner så koster det kr 500 kr/utøver. Ønsker du å kunne benytte vår booking løsning, ligger det du trenger i Vipps butikken. 

Vipps butikken finner du ved å søke på # 103792.
Velg deretter Kategori Medlemskap

Husk å merke med utøver sitt navn, e-post adresse, mobil nummer og fødseldato(dd.mm.åå)

Hver utøver får en link tilsendt på oppgitt e-post adresse for å få tilgang til booking løsning.

Ingen e-post adresse = ingen link = ingen tilgang

Bookingløsning: Booking løsningen ligger på: https://Ynglingenbeachvolley.skedda.com

Vi  legger også ut generell informasjon på vår facebook side på denne lenken.

 

 

Hold orden på banene

bosspann

Vær grei å hold alle fremmed legemer som ikke har noe med sandvolleyball å gjøre borte fra sanden. Det er satt opp 2 stk boss spann som kommunen tømmer rutinemessig.

Vær grei og bruk disse.

Kjedelig å plukke flasker, sokker, bananskall etc. på anlegget. Så slipper vi også at måker og andre fugler/dyr fråtser i matrester og lignende som blir liggende igjen.

Volleyballspillere er kjent for å være ryddige personer :-)

Ingen grilling

Vi vil ikke ha noen form for bruk av ild inne på anlegget(sanden). Det være seg grill eller bål eller lignende inkludert engangsgriller. Dette må eventuelt foregå utenfor sanden. Vi vurderer å få på plass en grill på utsiden til neste sesong.

 

Sponsorer

KFUM Stavanger Volleyball trenger støtte til å kunne beholde, vedlikeholde og videreutvikle sandvolleyballbanene på Lassa.

De initielle støttespillerne har bidratt med uvurderlig støtte for å etablere banene, og for videre drift av banene ønsker vi nye sponsorer velkomne.

Sponsorer vil kunne få profilering avhengig av sponsorbeløp. Vi tilbyr profilering på banene med skilt.

Ta kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Les mer …

Banenummerering

Banene omtales med nummer som anvist på følgende skisse.

Bane  6

 

Bane  7

 

Bane  8

Bane  9

Bane 10

Bane  5

 

Bane  4

 

Bane  3

Bane  2

Bane  1

         

 

Ynglingehallen