kfum stavanger handball 240

En liten hilsen fra vår nye Driftsleder!

arne

Hei alle brukere av Ynglingehallen.

Jeg heter Arne Jakobsen. er 52 år og har tre voksen barn, hvor en er aktiv som keeper i Viking HK.

For noen uker siden fikk jeg beskjed om at jeg var så heldig å få overta jobben som driftsleder i Ynglingehallen, nå som Olav trekker seg tilbake. Dette er en en jobb jeg ser utrolig frem til å komme i gang med. Jeg starter i jobben 1. juni, og gleder meg til å få treffe og hilse på dere alle. 

Det er litt spennende for meg nå når tiden nærmer seg oppstart i ny jobb. Dere føler det gjerne på samme måten, og lurer på hvordan han Arne er, som skal ha ansvaret i hallen fremover. 

Jeg har bakgrunn som tømrer, har jobbet innen drift og vedlikehold i flere år. De siste 11 årene har jeg jobbet i låsbransjen, for det som nå heter Låssenteret Marvik AS. 

Håndball har alltid interessert og engasjert meg. Jeg har vært en aktiv del av håndballmiljøet i regionen i 35 år. Jeg har en fortid i Viking, Stavanger Håndball og Riska, og er i dag engasjert i Hinna, samt Norges Håndballforbund Region Sørvest.

Det skal bli veldig kjekt å nå få lov til å ha mitt daglige virke så tett på det som alltid har vært hobbyen min.

Det skal også bli kjekt å komme tettere på andre aktiviteter.

I lag med dere skal jeg gjøre mitt beste for at Ynglingehallen skal være et fint, trygt og trivelig sted å komme for alle som benytter seg av muligheten hallen gir oss. 

Der er forsatt noen uker til jeg starter i jobben. Når dagen kommer, og jeg er på plass, må dere aldri nøle med å ta kontakt med meg. Jeg er åpen for både klager, ønsker, og ikke minst en liten koseprat hvis det er ønskelig.

Vi snakkes

Arne