kfum stavanger handball 240

Velkommen til KFUM Håndball

KFÙMHandball

 

KFUM Håndball er en ren jenteklubb med lag i de fleste aldersklasser.  KFUM Håndball skal kjennetegnes ved :

Godt miljø
Håndball skal være gøy og klubben skal fremstå som en trygg og inkluderende møteplass. Klubben vektlegger samhold, god oppførsel og god lagmoral. KFUM er en UEGO klubb og skal fremme en UEGO klubbkultur.

Et aktivitetstilbud til alle
Klubben skal holde medlems- og treningsavgifter lave slik at flest mulig kan være med lengst mulig. Klubben skal gi et tilbud til både jenter som vil satse og jenter som primært verdsetter den sosiale dimensjonen med håndballen.

Sportslige resultater
Som håndballklubb ønsker vi selvfølgelig gode sportslige resultater. Klubben tilby jentene gode treningsfasiliteter med flinke og engasjerte trenere - og flere av klubbens lag utmerker seg på topp i sine avdelinger.

 

KFUM spiller sine hjemmekamper i Ynglingehallen. Jenter som ønsker å starte med håndball må gjerne ta kontakt med klubben på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  eller direkte med oppmenn på det aktuelle laget.

Kjøp pizza og støtte klubben!

pizzaco1pizzaco

Nå kan du enkelt være med å støtte klubben økonomisk uten å løpe fra dør til dør- vi har inngått et grasrotsamarbeid med Pizzaco som betyr at klubben får 20kr pr solgte pizza på to varianter på deres meny. Bestill på deres APP (pizzaconorge), nett (www.pizzaco.no), eller kontakt en av deres avdelinger direkte og bestill KFUM pizza. Pizzaene som støtter klubben er ost-skinke-sopp pizza, og den andre er en meksikansk variant med kjøttdeig-nachos-jalapeno-mais 

#pizzaco

#kåfå 

Årsmøte for KFUM Håndball er nå fullført! 

Knut Øvernes overtar som ny styreleder i KFUM Håndball. Knut er 49 år, har 5 barn, hvorav en av de spiller på j2011 laget. Bosatt på Stokka og er leder for Santander i Norge, hvor han har kontor i Oslo. Han har i tillegg hatt mange roller i Viking Fotball og SIF Håndball, sist som styreleder der. Knut har lyst til å bygge videre i KFUM Håndball, som har hatt en veldig bra utvikling de siste årene. 

Øyvind Gundersen er vår nye nestleder og økonomiansvarlig og har en datter som spiller på J2010. 

Jo Eike tar over som leder av arrangementutvalget og har to jenter i klubben som spiller på J2008 og J2010. Han jobber som konsulent innen sikkerhetssystemer til offshore olje industri. 

Rolf Håkon Holmboe kommer inn med sin erfaring som vår nye barnidrettsansvarlig.

Kimberley Ewanovich Bleivik tar over som materialkoordinator og bistår Øyvind med klubbens økonomi og regnskap.

Yvonne Smith blir med videre i styret som vara.

Bjørn Helle fortsetter i sin rolle som leder av sportslig utvalg.

Trond Epland fortsetter som leder av markedsutvalget. 

 

Styret vil benytte anledningen til å takke avtroppende styreleder/ økonomiansvarlig/ leder i arrangementsutvalget Lars Mølster for mange års innsats og fremragende arbeid! Klubben har tatt store steg de siste årene, og mye av det er takket til deg og alt du har gjort. Tusen takk!

Sist men ikke minst, takk til Christian Berven som har bestemt å trappe ned fra styret. Christian har vært en del av styret siden 2003, og likt med Lars, har han hatt mange forskjelling roller som styreleder, styremedlem og UEGO ansvarlig. 

 

Innsatspokalene og Årets KÅFÅ

kfum copy

Det var en litt annerledes markering når kåret årest KÅFÅ og innsatspokalene skulle deles ut. Men, med ett overraskelsesbesøk fra Camilla Herrem, bli det likevel ekstra stas over seremonien i år også. 

Årets KÅFÅ deles ut til en person / lag etter følgende kriterier

  • Et forbilde for andre
  • En person/personer som gjør det lille ekstra – gjør en forskjell
  • En pådriver for et sunt og trygt oppvekstmiljø
  • En innsats for fysisk aktivitet og god helse
  • En representant for en åpen og inkluderende idrettskultur
  • En representant som gjennom året har utvist særlig innsats for å fremme KFUM Stavanger Håndballs verdier,
  • Representerer KFUM på en positiv måte.

Vibeke Tengesdal er Årets KÅFÅ! 

Vibeke er nå trener for J2007. Hun har vært trener for tre ulike lag gjennom årene og tilsammen viser det at hun har cirka 22 år i klubben! Og hun er fortsatt like engasjert. Takk for alt du gjør i klubben! 

Innsatspokalene

Vi delt ut 2 pokaler pr lag fra J12 og oppover fordelt mellom Årets spiller og Årets bidragsyter. Kriteriene for de to er:

Årets spiller

  • Spiller med best sportslig prestasjon eller utvikling i løpet av sesongen

Årets bidragsyter

  • Spiller med sterkt positivt bidrag til laget (miljømessig)
  • Tilstede på kamp og trening og viser en positiv holdning både på og utenfor banen

Årets spiller for 2019/2020 sesong er:

Damelaget - Annelin (mangler bilde)

J2003- Mari (mangler bilde) 

J2004- Vilde 

J2005- Lena Marie

J2006- Emma 

J2007- Marie 

Årets bidragsyter for 2019/2020 sesong er:

Damelaget - Marita (mangler bilde)

J2003 - Tuva (mangler bilde)

J2004- Sara

J2005- Emilie

J2006- Dina

J2007- Lykke 

 

KFUM Beach 2020 avlyses

 

avlyst

Korona situasjonen har gjort avslutningen av sesongen 2019/20 helt annerledes enn noen kunne forestilt seg. Selv om myndighetene nå begynner å åpne samfunnet gradvis, så må vi bare erkjenne at det fortsatt ikke vil være mulig å arrangere årets KFUM Beach turnering på en forsvarlig måte. KFUM Håndball må derfor dessverre informere om at årets KFUM Beach turnering må avlyses. Vi håper imidlertid å se dere alle igjen i juni 2021.