"Syng, for Guds skyld!" Allsangkvelder i St. Petri kirke

Frisk og god allsang med en salig blanding av salmer, bedehusanger, lovsang og gospel er det Ynglingen inviterer til den siste søndagskvelden hver måned i St. Petri kirke kl 19:00.

Kort, men aktuell forkynnelse binder sammen programmet, og "kveldens gjesteartist" er et verdsatt innslag.

Kvelden avsluttes med en kort nattverdsmesse.

Jostein Nordin leder kveldene, sammen med forsangere og husorkester.

Syng, for Guds skyld! har vært en suksess i St. Petri Kirke siden starten høsten 2009.

Dette er allsangkvelder med en salig blanding av salmer, bedehussanger, lovsanger og gospel siste søndag hver måned.

Opprinnelig var det Runar Andersson, kjent fra Sky Sings glansdager, Stavangers musikkmiljø og kristenliv, som sto bak ideen, og han var også primus motor i mange år.

Sammen med forsangere, band og en prest, blir vi ledet gjennom allsidig allsang, forkynnelse, bønner og refleksjoner før kvelden avsluttes med nattverd og velsignelse.

Her er ingen for unge, ingen for gamle, og døra vidåpen for alle som ønsker påfyll!

Allsangkveldene er den siste søndagen i hver måned kl. 19.00 i St. Petri kirke.

 

Trykk her for å komme til Facebooksiden vår

 

Syng, for Guds skyld!

syngforgudsskyldAllsang med en salig blanding av sanger, salmer, lovsang og gospel
St. Petri kirke søndag 26. november kl 19.00

Gjest: Eva Irene Vea

Forsangere: Ragne Marie Døble, Jostein Nordin, Marianne Nordin, Odd Ragnar Waade Ommundsen
Musikere: Bjørn Skaland, Jens Petter Aabel, Lars T. Helgeland, Jan Sverre Reinertsen, Torleif Kvitno

Les mer …

Syng, for Guds skyld!

Søndag 27. november er det ny "Syng, for Guds skyld!" - allsangkveld i St. Petri kirke kl 19:00. 
Gjest: Hanne Vasshus - Årets Stavangerkunstner 2016

Les mer …

Syng, for Guds skyld!

Søndag 25. oktober blir en litt annerledes  Syng, for Guds skyld!  kveld i Petrikirken! Da gjestes vi nemlig av Kristine Tveranger Stokka, Oscar Jansen og Alf Magne Petterson som fremfører et knippe sanger med tekst og musikk av sistnevnte;  Stavangers Gospel gründer, Alf Magne Petterson.

Les mer …

Velkommen til "Syng, for Guds skyld!"

Målfrid Vestvik Bjåstad er kveldens gjest på «Syng, for Guds skyld!» i St.Petri kirke, søndag 27. september kl 19:00. 
Det blir som vanlig frisk og god allsang med en salig blanding av salmer og sanger, lovsang og gospel, ledet an av forsangere og fullt orkester. Vi byr på noen virkelige perler denne gangen - også!

Målfrid Vestvik Bjåstad er kanskje mest kjent fra CD'en “En hyllest til bedehusarven” fra 1996, i samarbeid med Owe Lie-Bjelland. Målfrid har en flott og klangfull stemme som virkelig lar de nydelige bedehus-klassikerne framstå på sitt aller beste. Foruten å være en meget dyktig sanger er Målfrid også engasjert i ledelsen av Randaberg Soul Children.

Som du kanskje aner, så byr vi på et flott og spennende repertoar denne gangen også, så kom og Syng med! 

Syng, for Guds skyld!

«Syng, for Guds skyld!» starter opp igjen med sine månedlige allsangkvelder i St. Petri kirke, midt i Stavanger sentrum, søndag 30. august kl 19:00. I seks år nå, har Ynglingen invitert til allsangkveld, siste søndag i måneden, og som vanlig blir det frisk og god allsang i en salig blanding av salmer og sanger, lovsang og gospel, ledet an av forsangere og fullt orkester. 

Kvelden gjest er Kari Arnøy, en rutinert og allsidig vokalist med en spennende og klangfull stemme, med forkjærlighet for både salmer såvel som jazz.

Velkommen til en God & Glad allsangkveld i Petrikirken søndag 31. mai kl 19:00

Syng, for Guds skyld! Søndag 31. mai - velkommen til vårsemesterets siste allsangkveld

Når vi inviterer til vårens siste allsangkveld under mottoet "Syng, for Guds skyld!"  i Petrikirken nå på søndag 31. mai, blir det som vanlig med forsangere og fullt orkester og et godt og variert program med frisk og god allsang, alt i en salig blanding av kjente og kjære salmer og sanger, lovsang og gospel. 

Espen Samuelsen som skulle vært kveldens gjest har desverre meldt sykdomsforfall. I stedet trør «Englakoret» til med ekstra, flotte og swingende sanger i tette harmonier, godt forsterket med Arne Tveranger.
 
  Velkommen til en God & Glad allsangkveld i Petrikirken søndag 31. mai kl 19:00

  Hilsen oss i «Syng, for Guds skyld!"

Bli med og "Syng, for Guds skyld!" i Petrikirken, Søndag 22. februar

«Syng, for Guds skyld!» er mottoet når Ynglingen inviterer til allsangkveld i St.Petri kirke, søndag 22. februar kl 19:00. Det blir frisk og god allsang i en salig blanding av salmer og sanger, lovsang og gospel, ledet an av forsangere og fullt orkester.

Kveldens gjest er Harald Sævik som til vanlig er kirkemusiker i Grødem kirke. Du kan glede deg til å få høre en spennende vokalist med flott stemme, som også er med og komper seg seg selv med elegant pianospill til både egne, og mer velkjente og kjære sanger. 

Velkommen til en flott allsangkveld i Petrikirken!

Rønnaug Foss Alsvik gjester "Syng, for Guds skyld!" søndag 30. november

Søndag 30. november kl 19:00 åpnes på nytt dørene i Petrikirken for en ny allsangkveld under mottoet «Syng, for Guds skyld!»  

Som vanlig blir det frisk allsang i en salig blanding av salmer og sanger, lovsang og gospel, ledet an av forsangere og "knallbra" orkester som det virkelig swinger av. Det gir gode impulser til å stemme skikkelig i på de mange fine sangene vi har plukket ut denne måneden.Kvelden gjest er Rønnaug Foss Alsvik, kjent fra bl.a. Ryfylke Visegruppe der hun var det naturlige midtpunktet med sin klokkeklare stemme og sterke personlighet. Hun har laget flere plater som soloartist, og har også samarbeidet med mange andre store norske musikknavn. Musikken hennes kan beskrives som melodiøs, folkemusikkinspirert visepop.

Les mer …