Velkommen til Senior-Ynglingen

Senior-Ynglingen er en forening for voksne menn som har ledig tid torsdag formiddag. Vi møtes i Ynglingens lokaler, Ytre Eiganesvei 21 annenhver torsdag kl 11 – 13 hele året bortsett fra sommermånedene. Vi har ingen medlemsavgift til Ynglingen. For serveringen betaler hver deltaker kr 100 pr møte.

Formålet med Senior-Ynglingen er å skape et kristent omsorgs- og trivselsfellesskap for menn. Et viktig innslag på møtene er det sosiale samvær rundt småbord med servering og drøs. Etter maten er det et 5 minutters innlegg over et fritt valgt emne samt foredrag med etterfølgende kommentarer og spørsmål. Emnene varierer fra sentrale kristne oppbyggelser til orienteringer om kirke- og samfunnsliv. Innholdet bestemmes av skiftende 5-manns komiteer for hver måned. Disse komiteene står fritt i sitt emnevalg, men det skal være med et Guds ord på alle møtene – enten som emne i kjernetiden eller som egen skriftlesning.

Opptakten til Senior-Ynglingen ble tatt av brødrene Egil og Knut Roaldkvam i 1993. Målgruppen den gang var seniormedlemmer fra Ynglingen, men den har nå allsidig rekruttering uavhengig av organisasjonsbakgrunn.  På møtene kommer omlag 100 menn fra hele distriktet. Vi sender ut invitasjon med program på mail før hvert møte. Vi har også en Facebookgruppe som finnes på denne lenken

Kontaktpersoner: Per Inge Veggeland (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.), Olav Mugaas (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.). Kjell Bols (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.), Inge Tappel (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.) og Per Christian Malmin (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.)

Det er bare å møte opp, velkommen!

 

seniorynglingen

Møter i Senior Ynglingen 2022

I 2022 planlegges det følgende møtedatoer for Senior Ynglingen:

  • 13 og 27 januar
  • 10 og 24 februar
  • 10 og 24 mars
  • 7 og 21 april
  • 5 og 19 mai
  • 8 og 22 september
  • 13 og 27 oktober
  • 10 og 24 november
  • 8 desember

Mer informasjon kommer senere