Ynglingens KFUK-KFUM Speidere - 25. Stavanger

Speiderne

Ynglingens KFUK-KFUM-speidere består av jenter og gutter i alle aldersgrupper. Felles møtedag er torsdager fra kl.18 i speiderrommene i Ynglingekjelleren. Det er god plass til flere speidere. Send en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

25. Stavanger KFUM er en speidergruppe som holder til i Ynglingen på Lassa i Stavanger. Vi startet opp allerede i 1945, og har holdt på siden. Vårt hovedmål er å lære barn og unge om å ferdes i naturen og skaperverket, og å formidle kristendommen særlig sett i forhold til naturen.

Vi er tilsluttet Rogaland KFUK-KFUM speidere og Norges KFUK-KFUM speidere. Det som er spesielt med vår gruppe i forhold til andre, er at vi ikke tilhører en bestemt menighet, men er med i en forening, nemlig Stavanger KFUK-KFUM Ynglingen.

25. Stavanger KFUK.KFUM-speidere kontakt:  Henning Dale,  917 83 699,  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Speiderhytta Baroniet

25. Stavanger KFUK-KFUM har en nydelig hytte på Torsnes i Strand kommune som vi reiser mye til. Den leies også ut til andre lag og foreninger som har lyst å komme seg ut på tur.  

Baroniet ligger i naturskjønne omgivelser 1 km gange fra Preikestolhytta. Fra Preikestolhytta må en gå ned til vannet og følge stien på venstre sida mot Torsnes. Det tar 15-20 minutter å gå.

For å komme seg til Preikestolhytta kan en ta buss eller kjøre bil. Med bil må en ta ferje fra Stavanger til Tau eller Lauvik til Oanes og følge skiltinga til Preikestolen. Parker ved Preikestolhytta (kr 100,- i avgift). Med rutebuss anbefaler vi å ta Tau-ferja.  

Baroniets dag

Hvert år arrangeres Baroniets dag en søndag i slutten mai. Det er en gammel tradisjon hvor Stavanger KFUK-KFUM-speidere inviterer alle Ynglingens medlemmer og speiderenes familier til å være med oss i flotte omgivelser på Baroniets dag. Speiderhytten vår Baroniet som ligger på Torsnes, i underkant av 2 kilometer fra parkeringsplassen til Preikestolen. Dette er en dag hvor det er rom for mimring, grilling, bading, kano padling, tur til preikestolen og ikke minst for å treffe gamle kjente. Det hele starter kl 1100 med speidergudstjeneste. Etterpå blir det muligheter for grilling, bading, kanopadling og andre aktiviteter.

Spørsmål rettes til Henning Dale, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / 91783699.

Velkommen alle sammen !

 

Grasrotandelen

Hvis du ønsker å registrere deg finner du nødvendig informasjon i denne filen: Vervebrev grasrotandel

 

25. Stavanger har også andre nettsider

I tillegg til denne felles nettsiden, har vi også noen sider hos forbundet. For å komme dit, bruk denne adressen:  https://kmspeider.no/rogaland/category1054.html 

De gamle sidene vår ligger her: http://www.kmspeider.no/25stavanger/

 

Bli med i speideren du også!

plakat

SPEIDER i Ynglingen

torsdager 18.00  - 19:00 

1. og 2.-klassinger ønskes spesielt velkommen 

Kontakt gruppeleder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.