Svend Jacobsen ny leder i KFUK-KFUM Stavanger Ynglingen

svend3    

Svend Jacobsen (69) ble valgt til ny leder i Ynglingen på foreningens årsmøte 27. mars.
Svend overtar etter Olav Klungtveit som har hatt ledervervet de fire siste årene.

Svend Jacobsen har ledet foreningen før, fra 1981-1985. Den store saken den gang var bygging av nytt foreningshus på Lassa og flyttingen fra de tradisjonsrike lokalene på Madlaveien.
Nå kan Svend få et nytt byggeprosjekt øverst på agendaen. Årsmøte gikk på visse betingelser inn for å bygge en aktivititetshall i tilknytning til den eksisterende Ynglingehallen.
Svend har gått i Ynglingen siden han som 12-åring var med på å starte KFUM kameratene. Han var en solid forsvarsspiller på alle Kå-Få- lag, også A-laget til han la opp tidlig på 80-tallet.

Svend har hatt en rekke verv i Ynglingen. Han har også ledet idrettslaget i foreningen. De siste årene har han hatt sentrale verv i Y’s men- bevegelsen. En verdensvid organisasjon som består av støtteklubber for KFUK og KFUM. De siste tre årene har Svend vært regionsleder for Klubbene i Norge og Sverige.

69-åringen som nå skal lede den 150 år gamle ungdomsforeningen er en spreking. Han feiret ledervalget med en sykkeltur..., til Sinnes for å gå på ski.

Vi takker Olav for innsatsen og ønsker Svend velkommen!