kfum stavanger handball 240

Team KÅFÅ

 

TEAM KÅFÅ

 

 

 

teamshop

Teamshop.no er en nettbutikk som har spesialisert seg på å en enkel måte å administrere klubbtøy og klubbartikler til foreninger, idrettslag og konkurranser/eventer. Teamshop tilbyr kvalitetstøy på en enkel og smidig måte for medlemmer og deltakere hos de konkurranser og foreninger som bruker vår løsning. 

Teamshop er KFUM´s samarbeidspartner ift bekledning. Sammen med Teamshop har vi etablert en egen KåFå kolleksjon som er tilgjengelig til gunstige priser via KåFÅ Shop. Fellesinnkjøp anbefales, da prisene da kan være enda gunstigere. 

Tøy kan enten sendes direkte hjem til deg via posten, eller til laget. Artiklene kan også hentes hos Teamshop på Ullandhaug.  Teamshop stiller også gjerne i Ynglineg hvis det er ønskelig ifm prøving av størrelser etc,

Kontakt Teamshop på epost post (at) teamshop.no eller send dem gjerne en melding via Facebook om det er noe de kan hjelpe med. 

Teamshop arrangere også ulike løp hvor KFUM Håndball får anledning til å tjene inn dugnadskroner.

Teamshop er klubbens hovedsponsor og gir klubben en betydelig støtte basert på samlet omsetning gjennom sesongen. 

image002

G. Haugsgjerd Trafikkskole har siden 1983 utviklet seg til å bli en av Stavanger største kjøreskoler for klasse A, A2, B, B96, BE, Automatgir KL. B og Moped

Fornøyde elever, profesjonell lærerstab og god service har gjort at G. Haugsgjerd Trafikkskole har opparbeidet et godt rykte. 

G. Haugsgjerd Trafikkskole er med i Team KåFå og tilbyr spillerne og venner Trafikalt Grunnkurs til medlemspris.

Kontakt oppmann for mer informasjon.

 

 

 

KåFå Supportere

 

knut lyse mitt
organ spv

 

Besteforeldre 2004