kfum stavanger handball 240

Fordelsavtaler

teamshop

Teamshop har en egen KÅFÅ kollesjon av treningstøy til gode priser.

Teamshop er klubbens hovedsponsor og gir klubben en betydelig støtte basert på samlet omsetning gjennom sesongen.

 image002

G. Haugsgjerd Trafikkskole er med i Team KåFå og tilbyr spillere og venner Trafikalt Grunnkurs til medlemspris.

I tillegg gir Haugsgjerd klubben og laget ett bidrag per deltaker på kursene.

Kontakt oppmann for mer informasjon.

scandic   Scandic er NHFs hotell-samarbeidspartner.

Scandic tilbyr sports- og foreningspriser på over 80 hoteller rundt om i Norge, fra Kristiansand i sør til Nordkapp i nord. Vi finnes på både små og store steder, med kort avstand til sports- og fritidsanlegg. Velkommen til behagelig overnatting, moderne treningsrom, døgnåpen shop, næringsrik sportsmeny og vår prisbelønte frokost! 

For bestilling av hotellovernattinger for inntil 9 personer kan du bruke denne linken: 

Om det gjelder grupper fra 10 personer og oppover - send en e-post til: 

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
avis 

Håndballbilen: Få 20% rabatt på leie av bil 

Vi samarbeider med Norges Håndballforbund for å tilby morgendagens håndballstjerner et godt transportalternativ. 

Skal du på håndballkamp, turnering eller samling og trenger en minibuss eller mindre bil for å komme deg til destinasjonen? Er du en dedikert foreldre til en håpefull håndballspiller, men mangler bil? Fortvil ikke. Bestill en rimelig leiebil fra Avis og kom deg dit du skal på en behagelig måte.Bestill leiebil med rabattkoden Q296703 og få 20% rabatt på leiebil. Du kan også benytte rabattkoden dersom du trenger leiebil til private formål.  Bestill via bookinpanelet vårt over og tast inn koden i AWD-feltet. 

Merk. rabattkoden er kun gyldig på leier i Norge. 

sas

Sportspriser til klubber og lag
Norges Håndballforbund og SAS Norge har inngått en trafikkavtale som også regioner og klubber kan benytte seg av. SAS Sportspriser kombinerer høy fleksibilitet med rabattert pris. De er utviklet og tilpasset idretten i samarbeid med Idrettsforbundet, særforbund, klubber og lag.

Høy fleksibilitet kombinert med rabattert pris!
SAS sine spesialtilpassede sportspriser skal dekke alle behov du har som idrettsutøver og leder. Dette er billetter til lave priser med alle de fleksible fordelene du trenger. Du kan for eksempel ta med deg inntil 2 stk. bagasje à 23 kg kostnadsfritt. Skipose, sykkel eller golfbag med maksvekt 23 kg kan inngå som en av disse. Det er også full refusjon inntil 1 dag før avreise. I tillegg til alt dette opptjener forbundet/klubben/laget ditt SAS Credits på hver reise som igjen kan brukes til nye reiser.

Sportsprisene gjelder innenlands i Norge, Sverige og Danmark, samt til våre destinasjoner i Skandinavia, Europa, USA og Asia. Du kan velge å bestille reisen én vei eller tur/retur (USA og Asia kun tur/retur). Mer informasjon på:

eller hos ditt reisebyrå.

Slik bestiller du:
For å bestille SAS sportspriser må du være medlem av et idrettslag tilsluttet Norges Idrettsforbund, og reisen må være i idrettssammenheng. For å få tilgang til sportsprisene trenger forbundet/klubben en bedriftskode (CMP-kode). Dette får man ved å bli SAS Credits sportskunde her

Bestilling kan også gjøres hos SAS på tlf. 05400 eller hos et reisebyrå. Husk å oppgi regionskoden!

Du kan ha behov for å endre reisetidspunkt, endre navn i bestillingen, ta med ekstra bagasje eller arrangementet kan bli avlyst. SAS Sportspriser tar høyde for dette.