Suveren NM-innsats av KFUM Stavanger Volleyball

KFUM Stavanger Volleyball har gjennom denne sesongen vist seg å være Norges suverent beste klubb på jentesiden.

JU15

Nå i vår klarte vi å kvalifisere oss til samtlige NM for jenter. Og vi avsluttet alle disse med stil! Gull under JU15 i Tromsø, Gull under JU17 i Oslo og Sølv under JU19 i Molde. Etter hvert NM tas ut de 8 spillerne som har gjort seg mest bemerket gjennom mesterskapet til NMs all-star team. Etter JU15 mesterskapet fikk vi 5 av 8 spillere på dette laget, 5 av 8 spillere etter JU17 og 2 spillere etter JU19.
 
JU17

Dette viser litt av det fantastiske volleyballmiljøet vi har fått til i Ynglingen. For å få frem slike topplag vi har hatt dette året trenger vi mange volleyball spillere. I tillegg til Ynglingen bruker vi nå Vikinghallen og Tastahallen for å få ting til å gå opp. Som med håndballen har vi også planer om å vokse enda mer - mer bredde, bedre treninger med flere grupper, mer samhørighet og enda flere NM titler!
 JU19
 
Vi ønsker ikke å si nei til ungdom som vil spille volleyball med oss! Vår drøm er å få mer kapasitet på hjemmebane og vi sier ikke nei takk til flere baner i Ynglingen:-) Vi krysser fingrene!