kfum stavanger handball 240

Velkommen til KFUM Håndball

KFÙMHandball

 

KFUM Håndball sin ambisjon er å gi et godt sportslig tilbud, og skape et solid miljø for spillerne i Ynglingen. KFUM Håndball er i dag en ren jenteklubb, og har lag i de fleste aldersklasser. KFUM spiller spiller sine hjemmekamper i Ynglingehallen. Jenter som ønsker å starte med håndball må gjerne ta kontakt med klubben på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  eller direkte med oppmenn på det aktuelle laget.

Årsfest

KFUM Håndball 
Årsfest - 2017/18

Styret i KFUM Håndball har igjen gleden av å invitere alle håndballspillerne, trenere og oppmenn til årsfest. I år blir det 8. mai fra kl. 18.00 til 20.00’ish i Ynglingen.

Vi håper at alle lag kan stille i sine kampdrakter, shorts/treningsbukse og joggesko for innebruk. Smilet og det gode humøret er jo alltid på plass :o)

Program for kvelden:

18.00 – 19.00  Treningshallen:
Fysiske aktiviteter som vi kommer tilbake til!cake

19.00 – 20.00  Salen oppe: Pølser, brus og kaker samt heder, ære og fotografering av lagene.

Vi gleder oss – håper alle stiller, og med sprudlende godt humør – dette blir kanonkjekt!

Styret i KFUM Håndball

kfum logo

Fra 2 til 1 klubbdugnad

Klubben har besluttet å redusere antall klubbdugnader i 2018 fra 2 til 1. Vi vil opprettholde salget av dopapir om våren, men det vil ikke bli noe klubbdugnad om høsten. Antall sekker dopapir hver enkelt spiller vil måtte selge blir 3. Samlet sett betyr dette en reduksjon i det beløp hver enkelt spiller må selge dugnadsartikler for, sammenlignet med tidligere år.

Full pott i Bring


2017 KFUM lag Hender og smil

KåFå jentene (J01) vant begge sine kamper i 1 runde i Bring. I to hyperspennede oppgjør beseiret de først Njård, for deretter - med 2 spiller utvist samtidig i sluttminuttene - å dra i land seieren mot Tromsø.  

Hei Kåfå !!

Vanja kommer til Stavanger!

Vanja keeper camp

KFUM handball arrangere keeper camp med Vanja Radic!

Vanja Radic kommer fra Bosnia Herzegovina, men har bodd i både Kroatia og Finland. Hun har over 20 års erfaring som profesjonell håndballkeeper og har jobbet som håndballkeepertrener siden 2011.

Hvis du er målvakt og har lyst å lære av de beste, hold av 1-2 september til KFUM sin keeper camp.

Mer informasjon, og hvordan du kan registrerer deg kommer senere.

Les mer om Vanja ved å klikke på lenken

https://www.facebook.com/HandballGoalkeeperCoaching/

Første Bring kamp for J01

tuva 

ina andrea anna lotte guro oda
katharina seline heleneh helene b maren cathrine katrine

Kommende helg drar samarbeidslaget J01 til Oslo for sin første kamp i Bring serien. Laget som drar består av en fin blanding av spillere fra alle de samarbeidende klubber ( KFUM, Brodd, Randaberg og Hundvåg) I Oslo skal de møte Njård og Tromsø. Jentene har havnet i en tøff gruppe med sterke lag som Son, Klæbu og Ålgård (uoffisiell norgesmester og tapende finalist i nordisk) så her vil de få skikkelig motstand. Innledende runder går over 4 helger, og de 3 beste lagene i gruppen går tll sluttspill i mai.

 

Ny hall i 2018 ?

 

påbygg

Nabovarsel er sendt, og årsmøtet i Ynglingen skal behandle prosjektet i mars. Blir de besluttet, kan utvidelsen av Ynglingehallen ( vist til høyre) starte opp umiddelbart. Ny hall kan da stå ferdig høsten 2018 !!!