kfum stavanger handball 240

KFÙMHandball

 

KFUM Håndball sin ambisjon er å gi et godt sportslig tilbud, og skape et solid miljø for spillerne i Ynglingen. KFUM Håndball er i dag en ren jenteklubb, og har lag i de fleste aldersklasser. KFUM spiller spiller sine hjemmekamper i Ynglingehallen. Jenter som ønsker å starte med håndball må gjerne ta kontakt med klubben på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  eller direkte med oppmenn på det aktuelle laget.

kfum

Håndball er kjempegøy og veldig sosialt - både for jenter og for foreldre. Lek, trivsel og sportslig utvikling for enkeltspillere og laget står i sentrum.  

KFUM Håndball  starter nå opp nye lag for jenter født i 2011 og 2012.

 

Kjenner du noen jenter i den alderen, få dem til å komme og prøve seg på håndball. 

 

Jenter født i 2011 møter i Ynglingen (Ytre Eiganesvei 21) mandag 27. august kl. 17.00 – 18.00

Jenter født i 2012 møter i Gymsalen, Eiganes skole torsdag 30. august kl.  17.00 - 18.00

Ta gjerne med en venninne - eller flere.

Kontaktperson for J11 og J12 lagene er Merete Nesvik som kan treffes på mob. 90401416

 

Vi sees!

Hilsen KFUM Håndball Stavanger

 

PS : Jenter som er litt eldre er også velkomne til å prøve seg. Merete kan formidle navn på oppmenn på de aktuelle lagene.

 spillere

Vi gratulerer Anna-Clara Fjellheim (øverst til venstre) som har fått kontrakt med Ålgårds damelag og som skal spille i 1 divisjon neste sesong. Anna-Clara har over mange sesonger markert seg som en hardskytende høyre back på J01, og får nå prøvd skuddarmen på landets nest øverste nivå.

Vi gratulerer også Andrea Mølster (øverst til høyre) ,Tuva Jonassen (nede, venstre)  og Ina Økland (nede, høyre) som har fått kontrakt med Hundvågs damelag i 2 divisjon. Etter en sterk sesong for J01 på strek, som midt-back og som keeper blir det spennende å se jentene våre spille i 2 divisjon og i Lerøy neste sesong.

Klubben ønsker dere lykke til i den videre håndball karrieren.

Heia KåFå

Sommer ferie er nesten ferdige for alle KFUM håndball elskere og 2018/2019 sesongen er rett rundt hjørnet. 

Det er sykt mye spennene som skjer i KFUM håndball over de neste 2 måneder, her finner du oversikt og link til alle arrangementer.

 

Beach Håndball 31.08-2.09 

KåFå arrangerer også i år Beach Håndball for gutter og jenter fra 12 år og oppover. Bli med på denne fartsfylte og spennende opplevelsen, hvor latter og godt humør står i fokus.

Vi har regionens beste beachanlegg og fjorårets turnering var en formidabel suksess. I år vil vi gjerne ha med enda flere lag og håper at all KåFå lag i de aktuelle årsklassene melder seg på.  

Påmelding til turneringen skjer på denne lenken. Påmeldingsfrist er 22. august 2018. Mer informasjon finner du på kfumhandball.no

 

Senior keeper/Trenerseminar 31.08

KeeperCamp med Vanja Radic ble fullbooket på rekordtid og ventelisten vokser. For de som ikke fikk plass, anbefaler vi Vanja sin senior keeper/trenerseminaret fredag 31. august. 

Her kan treneren lærer mange god øvelser og riktig teknikk for keeperne av alle aldre.

Keepere i alder 15 år og oppover kan også delta og vil ha god nytte av disse 4 timene.

Påmelding finnes du her.

 

Keepercamp 01.09-02.09

KeeperCampen avholdes 1-2 september. Klubben har fått tak i den internasjonale anerkjente keepertreneren Vanja Radic, og setter fokus på  keeperne. Vanja er blant det absolutte toppnivå av europeiske keepertrenere, og driver keeper treningsleirer i 12 land.

KeeperCamp er et tilbud til regionens keepere fra 2006. 

Keepercamp er fullbooket men mer informasjon om campen finnes her-  http://www.ynglingen.no/index.php/keepercamp/program

 KFUM kommer til å invitere til ny KeeperCamp neste år

 

X-Run 22 september (voksne) og 23 september ( barn)

X-Run er Norges tøffeste terrenghinderløp – fylt med spenning, adrenalin og moro. I år kommer konkurransen til Lassa og KåFå er medarrangør. Løpet vil foregå i nærområdet med Ynglingen som utgangspunkt. Lørdag 22 september går løpet for voknse, mens de litt yngre får sjansen søndag 23 september. En kan delta enten individuelt eller som lag. Dette blir gøy !!!


Så, Hvor TØFF er du egentlig? Mer informasjon og informasjon om påmelding finner du på https://x-run.no

 

Vi sees i hallen! 

granollers lag

J01 har vunnet Granollers cup for jenter under 18 år (00/01).

Granollers cup i Spania er en av europas største håndballturneringer med rundt 350 lag og over 5000 spillere. KÅFÅ deltok med to jevne lag. 

Med et forsvarsspill av verdensklasse leverte jentene fartsfylt håndball av ypperste klasse, og slo ut elitelag fra mange land på veien til finalen. Finalen - som også var J01 lagets siste kamp i KFUM drakten - ble spilt mot årets spanske mestre, og jentene vant komfortabelt.  Vårt andrelag manglet dessverre ett mål på å komme til sluttspillet, og ble derfor uplassert. Total 50 spillere og støtteapparat var med på turene og fikk oppleve den utrolige prestasjonen.

Ikke mange andre norske lag har vunnet Granollers, og med solid innsats i Bring og regionsserien har J01 plassert KÅFÅ solid på håndballkartet både i Norge og internasjonalt.

Klubben takker J01 for den utrolige innsatsen og ønsker spillene lykke til i sine videre karriere - enten det er 1. divisonsspill med Ålgård, 2. divisjonsspill for Hundvåg, eller spill for SIF, Randaberg eller Brodd i lavere divisjoner eller Lerøy spill for Hundvåg eller SIF.

Heia KÅFÅ  

markarska1

J04 deltok i Makarska Cup i Kroatia, som er en stor internasjonal turnering på høyt nivå.  Turneringen ble et fantastisk eventyr for spillere og støtteapparat som deltok - totalt 66 personer !! Sølv og 12 plass i sin klasse (04) i en slik tøff turnering står det respekt av og setter KåFå på håndballkartet !!

Heia Kåfå