Velkommen til Lille-lørdag

lillelørdag

Lille-lørdag er Ynglingens aktivitetstilbud til alle voksne i sin beste alder. 
Hyggelige samlinger kombinert med inspirerende foredrag og et tydelig hint av "veien blir til mens vi går" er den enkle oppskriften. 

Er du tidligere yngling som ønsker å vende tilbake, eller er du nyskjerrig på Ynglingen - bli med, og ta gjerne med deg en venn!

Å spise sammen er en viktig del både av Ynglingens kulter og kristen kultur forøvrig. 
Lille-lørdag disker opp til et forhåpentligvis herlig måltid etter picnic-prinsippet: Alle tar med seg en rett, og vi deler på det vi har! 

Ynglingen ligger på Lassa, nærmere bestemt Ytre Eiganesvei 21. Vi holder ofte til i Duesalen i Ynglingen. 
Foreningen Ynglingen er en del av Norges KFUK-KFUM som igjen er en del av de globale organisasjonenene YWCA og YMCA.

Lille-Lørdag onsdag 25. september kl 1930 «Der ingen skulle tru at nokon kunne bu»

lillelørdag

Lille-lørdag er Ynglingens aktivitetstilbud til alle voksne i sin best alder. Hyggelige samlinger kombinert med inspirerende foredrag og et tydelig hint av "veien blir til mens vi går" er den enkle oppskriften. Er du tidligere ynglinger som ønsker å vende tilbake, eller er du nysgjerrig på Ynglingen - bli med, og ta gjerne med deg en venn!  

Tid: Onsdag 25. sept kl. 19.30-21.30
Sted: Ynglingens lokaler på Lassa.

Har du sett TV-serien "Der ingen skulle tru at nokon kunne bu", som har gått på NRK i 16 sesonger? Beate Eckhoff Dagestad har gjort en økokritisk lesning av "Der ingen skulle tru at nokon kunne bu" i sin masteroppgave. Fanger serien opp miljøutfordringene i vår tid? - Beate har tidligere jobbet i NRK P2, Hei Verden og er nå menighetspedagog i Kampen kirke.

Ta gjerne med en venn og en matbit til felles kveldsmat. Velkommen :)

Les mer om Lille-lørdag på denne lenken.