Hver 2. tirsdag i måneden i Ynglingen

BibelDykk er for alle som ønsker å finne ut mer om livet og troen. Derfor kaller vi det for et "dykkerkurs" for deg som vil bli inspirert av Bibelen og andres tro. For Bibelen og troen har med livet og hverdagen vår å gjøre,  og Bibelen gir oss svar, hjelp og veiledning på alle livets områder.... "Den som leter, han finner.." står det bl.a. Derfor ønsker vi å ta disse dypdykkene i Guds Ord for å hjelpe og utruste mennesker til å finne denne hjelpen og alle "skattene" som er å finne i Bibelen .

Dette er faktisk spennende og interessante kvelder som passer både for ung og gammel.

Kveldene begynner kl. 19:30 med et BibelDykk (Bibeltime) fra kveldens gjest, eller "dykkeleder", som vi kaller dem. Deretter har vi en kort nattverdsmesse og avslutter så kvelden med en enkel kveldmat der drøsen går godt rundt bordene.

Velkommen!

BibelDykk er et åpent arrangement i Ynglingen for voksne i alle aldre. Vi samles 2. tirsdag i måneden kl. 19.30 i Duesalen i 1. etg. 
Her blir det et foredrag/undervisning/bibeltime om "månedens tema" og kveldsmat med nattverdsfeiring. Bønn og allsang hører også med. Noen kvelder har vi en Kveldsbønn i kapellet i stedet for nattverd.

Les mer …

BibelDykk LOGO
forrektige Bibeltimer - for heile byen 

Tirsdag 12. september kl 19:30  

Dykkeleder: Bernhard ”Benna” Pedersen

Tema: "Og la oss ikke komme i fristelse, men frels oss fra det onde”. Matteus 6: 13

Tirsdag 12. September går vi i gang med høstens BibelDykk kvelder i Ynglingen, og DU er hjertelig velkommen! 

Vi går mot avslutningen av vår serie med gjennomgang av Herrens Bønn - ”Fader Vår”, fra Matteus kap. 6, og er nå kommet til bønnens nest siste ledd i vers 13: "Og la oss ikke komme i fristelse, men frels oss fra det onde”. 

Les mer …